The place

Dù Cesari  è un angolo di romanità trapiantato a Torino. 

Chef and owner Danilo Pelliccia adds two ingredients to the trio Tradition, Typicality and Territory: Inspiration and Hospitality. This fusion is evident in his dishes and in their, only apparent, simplicity.

Ha introdotto torinesi all’abitudine del secondo turno serale, armonizzando la cultura gastronomica capitolina con quella sabauda.

Il piatto emblematico è la carbonara, proposta sia nella sua veste classica che in interpretazioni innovative come la versione al tartufo, con prosciutto iberico, arricchita da carciofi, o nella variante dell’uovo alla carbonara. 

Dedicated menu:

  • Bruschetta with anchovies and peppers
  • 1 first course of your choice between:
    Half Rigatoni Al Bronze Barilla
    Cheese and black pepper
    Tomato and bacon
    Bacon and egg
    Gray

Cost of dinner: €25
including 1 glass of wine, water and coffee

Will participate in

Buonissima - eventi principali - Piolissima
Very good Turin

Piolissima

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Du cesari - Piolissima

Dù Cesari

Corso Regina Margherita, 252/d, 10144 Turin TO

DATE & TIME

Thu 24 Oct - 19:00 / 00:00

RESERVATION

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Contact number: 011 484430

Will participate in: Piolissima

Dù Cesari

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